Days in Paris
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Days in Paris

I stayed three weeks in Paris, fell in love with the city, and decided that I was born to live in Paris.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Rătăcind pe coridoare.

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

Data de inscriere : 09/05/2010

Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeMar Mai 11, 2010 2:25 pm

-Eh.Atunci pe bulevard. murmură mergând încet dar hotărât căci măcăr bulevardul în cunoştea bine-
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

Data de inscriere : 10/05/2010

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 5:29 am

Păşea în acelaşi timp cu el, amuzându-se scurt la observarea acelui lucru, strângându-l puţin de mână.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 7:52 am

Zâmbi scurt privindu-i zâmbetul ei.
-De ce râzi? continuă să zâmbească încercând să observe ceea ce o amuza pe ea.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 7:55 am

-Eh, nimic important, păşim în acelaşi timp, avem o coordonare bună, total neplanificată, şopti, zâmbind scurt.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 11:12 am

Râse slab privind şi el-
-Eh. Îmi place când zâmbeşti , adică îmi place zâmbetul tău. E inocent.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeMier Mai 12, 2010 11:23 am

-Huh..? îl privi cu o tentă de uimire, neaşteptându-se la aşa ceva. Uhm, mulţumesc, şopti zâmbind uşor. Să fiu sinceră, şi mie-mi place zâmbetul tău, plus râsul, murmură mai încet, scoţând limba la el într-un mod copilăresc.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:11 am

Râse , neabţinându-se.
-Ah , dar , râsul meu e oribil..!
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:12 am

-Părerea ta e asta, nu înseamnă că [,] coincide cu a mea, murmură, scoţând din nou limba la el. Eu cred ce vreau ~ iar dacă spun că îmi place, atunci aşa e, continuă, râzând scurt.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:27 am

-Bine , bine. E o ţară liberă , fiecare cu propiile păreri. murmură râzând.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:29 am

-Aşa, mă bucur că am căzut la un acord, acum mi-e lene să mă tot contrazic, şopti râzând.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:33 am

Râse slab.
-Eşti cam leneşă nu crezi?
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:34 am

-Hm..se poate să fiu, dar deh, asta sunt eu. Nu plănuiesc să mă schimb, deci va trebui să te obişnuieşti cu mine aşa, şopti, strâmbându-se slab.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:39 am

Râse.
-Ne , ne asemănăm . Si eu spun acelaşi lucru. se strâmbă.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeVin Mai 14, 2010 11:41 am

-C'est la vie~ Eh, avem oricum destule asemănări, murmură râzând.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:19 am

-Yeah. dădu' din umeri.
-Şi părinţi tăi? întrebă băgându-şi mâinile în buzunar.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:24 am

-Heh, le-am zis "la revedere" deja de 4 ani, la 15 ani am fugit de acasă. Nu i-am mai putut suporta, se tot legau de ce fac asta şi cealaltă, de ce nu mă comport ca o fată normală şi mă dedic muzicii, blah-blah. Şi pe deasupra, îmi aranjaseră şi căsătoria, iar asta a pus capac tuturor. Am plecat fără să privesc înapoi, şi nu regret deloc, şopti pe un ton calm, dând scurt din umeri.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:30 am

-Uh. Nasol ..rău! Adică chestia cu căsătoria niciodată nu am înţeles-o.
-Şi ăsta e al lucru pe care îl avem în comun , cu părinţii , ai mei nu au apucat nimic de căsătorie . râse.
-Dar se opuneau în privinţa muzicii , au zis că sunt un ciudat pentru ceea ce cânt...şi neh.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:34 am

-Eh, la mine se plângeau că stăteam mai mult cu vedete, bineînţeles, j-rockeri, şi că sunt prea obsedată de muzică, să învăţ atâtea instrumente, şi pe deasupra, mi-ai zis că sunt nebună pentru modul meu de gândire,atunci când mi-au citit versurile..şopti, strâmbându-se.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:45 am

-Neh , sunt încuiaţi! murmură strâmbându-se.
-Şi părinţii sunt mai pretenţioşi cu fetele.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 2:47 am

-Mda, dar eu nu voi niciodată o "prinţesă", şopti râzând.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 3:25 am

-Păi o dată ce ai plecat de la ei , nu cred. Dar poate găseşti un tip care să te trateze regeşte.
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 3:26 am

-Nu cred în basme, n-am crezut niciodată. Să dau eu peste aşa ceva ar distruge legile universului, murmură râzând. Şi dacă aş da, nu ar fi al meu oricum, continuă, strâmbându-se.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 3:34 am

-Iară o dai în pesimism! râse privind-o.
-Ne , da eşti frumoasă! De ce să nu ai noroc?
Sus In jos
Miyazaki Sao

Miyazaki Sao

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 3:36 am

-Hm, probabil din cauza personalităţii, sunt o mare pacoste. Şi cred că ţi-ai dat seama de asta. Iar eu nu sunt interesată doar să existe atracţie fizică, şopti, strâmbându-se.
Sus In jos
Satoshi Matsumoto.

Satoshi Matsumoto.

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitimeSam Mai 15, 2010 3:58 am

-Eh , draci bălaţati. râse.
-Mie îmi place şi personalitatea ta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rătăcind pe coridoare.   Rătăcind pe coridoare. - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Rătăcind pe coridoare.
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Days in Paris :: UNIVERSITATEA SORBONNA :: •HOLURI •-
Mergi direct la: